Hon vann…

Standard

Lite sen i min kommentar kanske…? Men hon gick och vann, favorittippade Anna Bergendahl. Har fortfarande inte bestämt mig för om jag tycker låten är bra eller inte. Obestämd Inte för att den är dålig för det är den absolut inte men i alla fall. Kanske kan hon skrälla för att hon har denna speciella röst i denna lilla kropp och att Europa blir lite hänförda över det.? Kanske…

Hittade detta klippet och visst är hon duktig…

Och helt osökt kommer vi in på Idol-temat av någon konstig anledning. Skrattande Och en av mina absoluta favoritIdoler är den här killen. Tycker att han har en enorm röst och en så charmig utstrålning av ren glädje så man kan inget annat än tycka om honom. Gillar plattan han släppte strax efter han vann Idol 2008 och väntar med spänning på nästa. Ni har nog listat ut att jag talar om Kevin Borg… Tycker han var helt suverän i detta framträdandet (och många fler med för den delen.)

Ren och kär glädje helt enkelt. Måste ju ha med Kevin och Anna tillsammans också ju. Ett helt underbart framträdande tycker jag…

Får rysningar och det av välbehag. Glad

Många filmer blir det idag. Har kommit in i ett stim av lovord till Kevin. Här kommer ytterligare ett klipp jag gillar och som han fick massor av berömm för…

Gillar även detta framträdandet från Idol 2009 när han sjunger med Jordin Sparks. Visst är han duktig!!? Hon är också jätteduktig. Konstigt vore det annars hon vann ju American Idol 2007. Lyssna och njut.Glad

Nej nu får det vara bra för idag. Nu ska jag spela Kevins platta ”The Beginning” och njuta lite…

Ha de´

»

  1. Alltså! Nej nej nej. Den här Anna alltså. Jag tycker det borde finnas ett förbud mot att vara så lillgammal.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s