Grillat och en solnedgång…

Standard

Vi har haft en underbart skön helg i båten mannen och jag. Vi har umgåtts lite med några båtbekanta som vi nästan bara träffar sommartid. De bor nämligen ca 10 mil bort. Så vi träffas inte så där ofta vilket ju igentligen är lite synd. Men när vi träffas har vi väldigt roligt och trevligt.

Denna helgen var inget undantag. Att träffas och äta och dricka gott är ju lite av livets krydda kan jag tycka. Lite som att så ska livet vara när det är som sämst. Och så har vi haft det i helgen. Eller vad sägs om detta goda? Flört

10Ekenäs270609Liten.jpg

En tjock skivad grillad rostbiff och en sallad beståenda av oliver, fetaost, tomater, avacado och diverse olika salladssorter. Till det en skiva gott olivbröd och ett glas rött vin. Det är nog en av de somrigaste maträtter jag vet. Detta ska då helst avnjutas med en vacker solnedgång.

44Ekenäs270609Liten.jpg

Okej, bilden är kanske inte den allra bästa men himlen var väldigt vacker live. Synd att sådana härliga kvällar tar slut alldeles för fort bara. Men det kommer väll fler får jag hoppas. Det är ju trots allt bara sex arbetsdagar kvar innan semestern börjar och då har jag nästan fem långa, sköna veckors ledigt framför mig. Det är inte utan att man längtar lite.

Nu ska jag snart hämta dottern. Hon har arbetat första dagen på sitt sommarjobb idag och är nog lite trött nu. Sedan ska sonen hämtas hem från tre dagars LAN med kompisarna så han är definitivt trött. Tungan ute Så tills nästa gång säger jag bara…

Ha de´

»

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s