Röntgen!

Standard

Imorgon bär det av till Linköping för röntgen på Käkkliniken. Det är dottern som ska undersökas. Sedan får vi se vad tandläkaren säger om tandställning och operation och sådana saker….Man kan ju bara hoppas att hon kan slippa operation, att det kan räcka med tandställnig. Fast även det är ju ett lite jobbigt alternativ det också, bara lite mindre jobbigt. Ingrepp måste göras i vilket fall som helst. Men först ska det röntgas.

Vi har en tågresa på fyra timmar framför oss imorgon. Sedan en heldag i Linköping med lasarettsbesök, kanske en lite runda på stan (var den nu ligger i förhållande till lasarettet). Lite mat nån gång under dagen ska vi väll också hinna med. Sedan blir det fyra timmars tågresa hem. Kommer att vara iväg mellan ca: 8.00 – 22.00, så det blir en lång dag.

Ska snart iväg och inhandla lite färdkost till dottern och mig, sånt som frukt, lite godis, nån veckotidning m.m. Hon skulle även packa med lite läxor och så. Jag tänker ta med lite ”jobb-litteratur” plus en bra bok. Så vi ska nog kunna fördriva tiden…

Jag får väll avlägga en rapport om hur det gick sedan. När svar från tandläkaren kommit och så. Men tills dess…

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s