Bröllopskort!

Standard

Min väninnans speciella dag var att hon gifte sig i fredags. Och det var hemligt så jag kunde ju inte avslöja det häromdagen. Eftersom jag ville uppvakta henne så var jag ju tvungen att göra ett kort till henne. Så här blev det.

Klädde även in kuvertet i fint papper. Det tog lång tid att få till kortet. Flera dagar faktiskt. Jag ville ju att det skulle bli så fint som möjligt. Provade massor av olika färger och LO:s innan jag kunde bestämma mig.Till slut blev det som det blev. Ganska nöjd är jag. Vi får höra vad hon har att säga när hon kommer hem från sin bröllopsresa. I kuvertet la jag även ett presentkort till en av stans restauranger så hon och hennes man kan gå ut och äta lite gott tillsammans nån gång.

Nu väntar sängen och Thomas Bodström. Inte han personligen men hans bok ”Rymmaren”. Tror jag är inne på de sista kapitlen nu. Den har varit bra så här långt. Har i och för sig läst bättre böcker men betydligt sämre med för den delen. Undrar vilken jag ska läsa sen. Lite sugen på en ljudbok faktiskt. Kanske det blir Johan Theorins ”Skumtimmen”. Har haft den på lut ett tag nu. Hhmm, det får nog bli den. Men först väntar Thomas 🙂 Så till nästa gång…

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s