Long time No see…

Standard

…eller ska det vara ”sea”? Det var ju ett par veckor sedan vi kom hem från båtsemestern nu. Närmare bestämt tre. Har hunnit jobba i två veckor och varit sjuk i snart tre dagar. Maginfluensa, inget kul alls. Nog om det.

Lite bilder från semestern först att minnas och njuta av. Kunde lätt varit ledig fem veckor till.

Här satt vi och njöt av det fina vädret och den vackra utsikten. Plockade även lite fina stenar och vacker drivved. Älskar att samla på sånt.

Här kommer våra semester-vänner i sin båt. Snygg båt och mycket trevligt folk i den också. Vår båt ser nästan lika dan ut. Saknar sommaren och det fina vädret.

Denna lilla fågel satt på vår rufflucka en kväll när mannen och jag låg och läste i förpiken. Var bara tvungen att ta en bild, den satt ju precis ovanför oss ca. en halv meter från våra huvuden. Kul.

Tyvärr tar ju fem veckor slut ganska fort men det är det inget att göra något åt. Så det vara bara att åka hem och ta itu med vardagen igen.

Vi hann väll inte mer än hem från semestern innan det började hända saker här hemma. Stod i källaren och packade ihop saker från semestern när jag hörde hur det droppade. Inget konstigt med det eller….? Jo om det inte finns vatten i det rummet som det droppar i. Det kom nämligen från taken och vad ligger ovanför förrådet då? Jo, vårt kök. Jag rusade upp och det var som jag trodde, kylen hade lagt av. Ut med allt som fanns i den och ut med kylen på balkongen. Sedan var det bara att torka golvet och se glad ut. Som tur var klarade sig golvet i köket så kylen måste precis ha gått sönder. Vi fick igång den igen så vi hade nånstans att förvara våra kylvaror men den fck stå ute på balkongen. Vi vågade inte ta några risker. Så det blev att köpa ny kyl och göra en köksrenovering ”light”. Vårt mål var / är att renovera badrummet som med största sannolikhet har en begynnande fuktskada. Om den inte redan finns där vill säga. Men det kom lite kök i vägen.

Fast snart är köket ”light”-fixat och vi ska ta itu med badrummet. Ska bara bli frisk först. Maginfluensa är inte kul vill jag säga. Nä nu måste jag vila lite magen gör lite uppror nu så

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s