Spa-dag!

Andra lediga onsdagen sen jag började jobba 90% nu i september!!! Skönt. Idag har jag bokat in en heldag på stans Spa-anläggning. Ska strax bege mig dit. Då väntar lite bubbelbad, simma lite i både inne- och ute- poolen och lite olika bastu. Vid tolv blir det lunch med en ”härlig Spa-sallad samt vatten och kaffe” och klockan ett börjar min behandling bestående av ”Rogivande massage för hela kroppen som åtföljs av en härlig ansiktsrengöring med massage och avslutande kräm.” Visst låter det skönt!!

Har även kommit igång med lite scrapping av födelsedagskort till nära och kära. Dom har blivit mycket uppskattade kan jag säga. Lite smakprov kommet här:

Ett Smakprov till.

Jag vet inte vad ni tycker men jag är faktiskt ganska nöjd. Det andra kortet är inte levererat än eftersom damen i fråga inte fyllt år ännu. Hoppas hon blir glad. 🙂

En dag i förra veckan kom sonen inrusande och hojtade: ”Kan du gissa hur mycket jag kört med moppen nu?” Vilket jag givetvis inte kunde. Blev helt enkelt tvingad att gå ut och kolla mätarställningen. Och jag menar tvingad. Förstod direkt sonens upphetsning när jag såg detta:

Alla som spelar WoW vet nog vad jag menar. Just 1337 är visst nått särskilt i dessa kretsar. Vet inte varför men har hört talas om talet vid ett flertal tillfället men har som sagt inte fattat det speciella med det. Förklara någon? Sonen har säkert förklarat det för mig nån gång men det är inget jag kan minnas just nu.

Nähä…nu måste jag packa lilla ”Spa-väskan” och ge mig iväg om jag ska hinna njuta av min dag i lugn och ro utan att behöva jäkta mig genom bastu och pooler. Det ska bli så sköönt !!

Ha de`

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s