Tatuering!

Har hittat en tatuering jag vill ha. Vet bara inte var ännu. Har ju två redan, en på ankeln och en på axeln. Men denna är ju så himla snygg. Måste tänka ut ett ställe som den skulle kunna passa på. Den andra ankeln kanske?

Mina första tatueringar fick jag av mannen. Han tröttnade på mitt prat om ”att det skulle va´ snyggt med en tatuering”. Och varje gång vi råkade gå förbi en studio så var jag tvungen att titta bara lite i fönstren för att se om där möjligen fanns någon tatuering som var snygg. Och som svar på frågan varför jag inte gjorde någon var att: ”Nä jag vågar inte. Det gör väll ont?” Så till slut tröttnade han och jag fick ett presentkort i födelsedagspresent när jag fyllde 35. Nu var jag ju tvungen. Så efter mycket letande och funderande blev det som sagt två. En nyckelpiga på ankeln och en tribal på axeln.

När jag gjort dessa sa man till mig att nu när jag börjat så vill man bara ha fler. Men det förnekade jag bestämt. Nä, nu hade jag ju gjort mitt och var jättenöjd. Fast nu börjar jag förstå vad de menade. För visst har jag varit sugen ett tag men inte hittat någon. Har väll inte precis letat men i alla fall.

Det är bara det att när familjen var på Kanarieöarna i höstas var det en tjej som jobbade i frukosten på vårt hotell och hon hade en så jädrans snygg tatuering på ankeln. Och jag min mes vågade aldrig fråga om jag fick ta en bild på den. Fast den påminner väldigt mycket om den som jag hittat och som är på bilden här ovanför. Måste bara komma på var jag vill ha den någonstans. Den måste ju lixom passa in på kroppen. Nä, får nog låta det mogna fram. Har ingen direkt brådska, ska se till att det blir pengar över nån månad. Det är ju inte direkt prioritet ett på listan för tillfället. Men den som lever får se. (”,)

Ha de´

En reaktion till “Tatuering!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s