Det händer saker under en dag 😁

Vilken dag. Så vanlig men ändå annorlunda. Hade bestämt sen tidigare att jag skulle åka med mina föräldrar för att kolla på armeringsnät till min balkong. Tänker försöka mig på att göra någon form av insynsskydd.
Det börjar med att jag försov mig så hade väll ca 20 minuter på mig att både äta och göra mig representabel nog för att gå ut bland folk. Vilket inte är det lättaste om man duschar precis innan man går och lägger sig… Say no more… Men jag hann, sånär som på typ tre minuter.
När jag kliver ut ur trapphuset och ut på trottoaren ligger där ett påskägg på trappen. Jag tar upp det och läser på det: ”Du som hittar mig får mig”, skakar det (verkar tomt) och lägger tillbaka det på trappen. Går över gatan till mina föräldrar som väntar i bilen men ångrar mig på vägen, vänder tillbaka och hämtar ägget.

image

Tänkte att om någon nu vill skoja så får jag väll bjuda på det. Men det står ju ”Ninas konditori” på… Tror det var det som fick mig att vända fast jag inte tänkte på det just då. Så väl i bilen öppnar jag den fina påsen och ägget och hittar detta…

image

Ett presentkort på en tårta för 6-8 personer. Vilken överraskning! 😀 Och vilket kul reklamjippo. ”Ninas konditori” ska nämligen öppna butik i stan den 25 april. Så nästa helg blir det tårta bara så där helt apropå! Gott!
Nåväl… vidare mot byggvaruhuset för att kolla in armeringsnät. Hade tänkt mig ett men det blev två (om i fall att det skulle behövas enligt Pappa) och en rulle najtråd. Det skulle det vara till att sätta fast nätet med sa Pappa. Då lyssnar vi på det. 😉 Sedan bar det av till blomsterhandlaren där det köptes in lerkrukor, blomjord, lecakulor och blommor. Och så hem… Pappa och jag börjar montera nät och mamma planterar blommor. Pappa och jag tillverkade även hållare till krukorna. När mina föräldrar åkt hem knåpade jag ihop hållare till mina ljuslyktor som jag också köpte idag. Upp i nätet med detta plus lite till som nått hjärta och ett litet vindspel.

image

image

image

image

Känns som om detta kan bli väldigt bra. Bara blommorna växer till sig och jag får dit lite mer som skymmer sikten mot grannen till. Ska pyssla vidare med det i morgon tänkte jag. Det får ju inte bli för mycket heller utan lite lagom så där. Får klura lite över natten och återkomma.
Ha de’
image
Ps: Ville bara komplettera med en kvällsbild när ljuslyktorna är tända. Utan att skryta tycker jag det blev väldigt fint och mysigt. Ds.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s