Äntligen!

Standard

Äntligen har de kommit! Vilka då undrar ni säkert nu… Ni som eventuellt har läst min blogg innan vet kanske att mellan jul och nyår hade vi möte med vår IKT-pedagog om att ha ett IT-projekt på avdelningen på förskolan där jag jobbar. Detta fick vi grönt ljus till och iPads skulle beställas. Sen startade strulet… Ska inte gå in på vad som hänt och inte hänt här men några iPads har vi inte fått. Förrän nu!!! Idag kom det nämligen ett sms från IKT-ped. om att de äääntligen har anlänt, det är bara att åka och hämta typ… Mitt i semestern!
Är i och för sig sjukt sugen att göra det men ändå vet jag inte. Det är ju en jobbrelaterad sak för min del. Kanske, kanske jag gör det ändå… Man måste ju lära känna den innan man börjar jobbar barnen. Åååh vad svårt!!! Får tänka allvarligt på detta… Men först måste jag ha mat.
Ha de’

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s