Nått är fel!!!

Nånting måste vara fel med mig!!! Ja, jag har semester. I fem veckor dessutom. Jag har haft en vecka lite drygt och vad händer då!!! Glömmer jag allt vad jobb heter och kopplar av? Neeej…inte jag inte! Ni som kanske kikat in här tidigare har kanske sett mitt inlägg där jag undrade över vilken bokhög jag skulle ta. Den med alla romaner och deckare eller den med jobblitteratur. Ett ganska enkelt val när man har semester kan man tycka. Hade ju planerat att ta den med deckare…meeen vad gör ‘fröken’? Jo, hon väljer en bok ur den andra högen… Nått är det som inte står rätt till eller kan det vara så att jag tycker mitt jobb är så roligt?
Jag vet att jag ska vara rädd om mig och koppla av när tillfälle ges. Det räcker att ha varit i väggen en gång. Det är inget man gärna gör om ska ni veta, om ni inte redan vet…
Nej, nog om det. Jag har gjort ett val och ska i alla fall bläddra och kika liten i boken. Eller bok och bok, det är bara ett häfte. 😉
Ha de’

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s