Tillbaka igen…

Så var jag tillbaka på WordPress igen. Och det pga den enkla anledningen att jag vill kunna blogga från mobilen. Och på blogg.se verkar det som om de inte vill att man skall kunna det eftersom det aldrig verkar komma någon app till android överhuvudtaget och ingen som verkar fungera med iPhone. Sååå here I am!
Nu återstår det bara att se om allt fungerar till belåtenhet med WordPress-app. Och eftersom detta är första inlägget jag gör med den så är det väldigt spännande att se hur det blir. Måste kolla nu så jag säger…
Ha de’

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s