Må bra dag…

Igår hade jag ledig dag från jobbet. Jag har det varannan torsdag eftersom jag arbetar 90% och har valt att ha en ledig dag.

Just denna dagen hade jag en riktig ”Må Bra Dag”. 🙂 Den började med att jag ställde klockan på väckning vid 8.00. Bara för att kunna känna att idag kan jag ligga kvar när klockan ringer. Så sköön känsla…Efter ca. en halvtimmes slumrande steg jag upp och lagade till lite frukost bestående av kaffe, juice, två rostade mackor med apelsinmarmelad, en Activia-yoggi och en Gerimaxtablett. Detta intog jag framför datorn där jag läste morgontidningen och slösurfade lite på mina bloggar och Facebook. Ingen bråska här inte. 😉 Strax innan klockan 10.00 tog jag min cykel och rullade ner till frisören för klippning och ögonbrynsplock. Så avkopplande att sitta och bli lite pillad i håret.

 Frisör.GIF

Fast ögonbrynen gör ont att få plockade 😦 men det får man tåla. Fin blir man i alla fall. Direkt efter frisören rullade cykeln vidare mot min massör. Fast idag var det inte han som skulle massera mig utan jag gick dit för att sitta i infrabastun,

infra.jpg

och sedan sitta i massagestolen och andas lite singlettsyre.

                         massage.jpg singlett.jpg

Kan tala om att jag njöt och kopplade av riktigt ordentligt.

När denna ljuvliga behandling var klar tog jag cykeln till sportaffären och inhandlade ett lite fodral att ha min iPod i när jag är ute på mina powerwalk/joggingturer. Hittade ett från Adidas och som man spänner fast på armen med kardborreband.

mp3väska.jpg

Det är inte den som är på bilden men min är väldigt snarlik.

Väl hemma igen bytte jag kläder och laddade min nya väska med min iPod, stoppade lurarna i öronen och gav mig iväg ut på min lilla runda på 4,5 km. Det är var tredje gången jag gick/joggade denna tur. Och denna gången klarade jag av att jogga ungefär en fjärdedel…Så jag blev mycket stolt över mig själv. 😀 Hemma igen så tog jag mig en välbehövlig dusch. Sedan blev det lite mat och en fortsatt lugn eftermiddag och kväll. Med andra ord en riktig ”Må Bra Dag”.

Sådana här dagar skulle man unna sig lite oftare bara.

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s