Allt känns jobbigt just nu…

Standard

Just nu känns allt skit… Inget går som det ska här hemma och på jobbet är det ganska kämpigt också… Det känns som om hela världen är emot mig för tillfället. Hade lite inspiration alldeles nyss, så ringer man ett telefonsamtal för att kolla upp en grej och man känner sig helt plötsligt nertryckt i skosulorna…eller åtminstone blev jag väldigt låg och lusten gick lixom ur.

Är hela världen emot mig nu för tiden? Eller är det bara jag som har en förmåga att ta på mig alla bekymmer… Pratade med en kollega igår som sa till mig att sluta ha dåligt samvete för allt och alla. Det jag inte kan påverka måste jag släppa och låta andra ta hand om. Och hon har så rätt så rätt. Jag är så medveten om detta men det är så svårt göra. Måste börja ta hand om mig själv lite mer. Dags att ta sig i kragen och bli lite egoist… Eller???

Nej, får fundera på detta medans jag målar mitt trappräcke och försöker hitta lite ny inspiration. Så jag säger bara…

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s