Vichy…

Standard

Skrev för ett tag sedan om att jag varit och tröstshoppat lite. Nämnde då lite produkter från apoteket som heter Vichy. Jag har haft deras produkter förr och gillar dom. Tycker inte man blir så fet i huden efter ett tag som man kan bli av många andra ansiktskrämer o.dyl. De kanske inte tillhör de billigaste man kan köpa men inte heller de dyraste. Jag tycker nog att de har ganska överkomliga priser. Visar en bild på de produkter jag har.

VichyLiten.jpg

Till nästa gång…

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s