Bloggar från sjuksängen…

Standard

Äntligen börjar influensan ge med sig. Har för första gången på fyra dagar lyckats ta mig ur sängen för att göra annat än att gå på toaletten. Har både duschat och ätit frukost. Visserligen bara en rostmacka och ett glas o´boy, men det är betydligt mer än alvedon och saft som varit min huvudsakliga föda de senaste dagarna. Om nu bara febern vill ge med sig helt så ska jag nog vara på benen om ett par tre dagar eller så. Konstigt vad det kan ta på krafterna att ligga still i sängen…??!!

Nog om min sjukdom nu. Gjorde ett lite uppmuntringskort till min träningskompis i förra veckan. Hon har haft det lite kämpigt med värk och krångel i sin höft så jag tänkte muntra upp henne lite. Vi försöker göra det ibland när någon av oss har det lite kämpigt. Så här blev resultatet.

Hon fick en liten bok också. Lite kul var att jag gjorde kortet först och sedan kom jag på att hon skulle få boken också. När jag plockar fram boken så har det exakt samma färgskala på omslaget som kortet. Visst kan man lyckas utan att veta om det förrän efteråt ibland!? Färgerna syns inte så bra här, de är mycket ”renare” i verkligheten.

Kan ju också påpeka att min vän är bättre på att uppmuntra med små kort och så än vad jag är. Men vi gör alla så gott vi kan. Ibland är det så lite som glädjer.

Nu kommer nog snart mannen hem från jobbet. Då får han fixa lite middag till barnen som har sportlov denna veckan. Mina krafter börjar ta slut nu så jag säger bara

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s