Bästa kvällen i veckan!

Standard

Torsdagar är för närvarande min bästa kväll i veckan. Det är nämligen då jag repeterar med min kör, Joyvoice. Och jag tycker det är sååå roligt och energigivande. Vi träffas och sjunger tillsammans en gång i veckan, tolv gånger på en termin och jag längtar till varje tillfälle. JoyvoiceFacebook

Jag känner mig så glad och upplyft när jag går därifrån. En riktig lyckoboozt för kropp och själ. Det som gör det så roligt är, tycker jag, att vi sjunger inte efter några noter utan tränar in allt på gehör. De låtar vi sjunger är pop- och rocklåtar, både nyare och äldre. Just nu sjunger och tränar vi på bl.a. `Try everything´(från filmen Zootropolis), `Shackles´(MaryMary) och`En del av mitt hjärta´(Thomas Ledin). Och de sitter ganska bra nu och vi har träffats fem gånger än så länge. Det hela går också ut på att man tränar en del hemma utifrån en app där man kan lyssna på sin stämma plus de övriga stämmorna och även alla ihop. Så  får man ju plåga sina grannar i veckorna med lite `skönsång´… Hi Hi… Ikväll fick vi två nya låtar att börja lyssna in oss på. Nämligen Michelangelo (Björn Skifs) och Waka waka (Shakira). Och ibland till låtarna, eller för det mesta har vi även lite koreografi till. Så fatta att vi har roligt.

Rekommenderar verkligen att prova på detta om man skulle vara sugen på att sjunga i kör. Jag var sugen länge men hittade ingen som gjorde att jag ville ta mig iväg. Det fanns ju typ bara kyrkokörer och det var jag inte sugen på. Men när denna kören dök upp i höstas sa jag direkt till Pojkvännen att detta vill jag prova. Det gjorde jag och blev fast. Så som sagt prova om du får möjlighet.

Nu är det dags att krypa till kojs. Har ett 25-års kalas att förbereda imorgon, Sonen som fyller år. Så nu säger jag…

Natti, Natti och Ha de´

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s