Resa!

Standard

Japp, nu är det klart. Vi ska ut och resa. Närmare bestämt till Kreta. En vecka, all inclusive, 150 m till stranden, 150 m till centrum av Platanias, ca 10 km till Chania. Låter kanon tycker jag. Och framför allt…det ska bli så skönt.
Det blir för sonen att klara sig själv i en vecka med allt vad det innebär. Fast han är ju faktiskt nitton år så det bör inte vara några problem. Och han har ju sällskap av flickvännen. Sedan finns mormor och morfar tjugo minuter bort bara…och moster tio minuter bort. Så backup finns 😉
Ååh…nu längtar jag och räknar ner!!! Spelar liksom ingen roll om det är nära eller långt bort, nedräkning blir det =)
Ha de’

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s