Ny skiva inhandlad…

Idag laddade jag ner Kevin Borgs debutplatta från hans hemsida. Mycket bra faktiskt. Den växer ju mer man lyssnar. Bäst tycker jag att ”More Then I Do Now” och ”Paint It Black” är. Mysig takt och rytm i dom. Tycker jag. Så att ladda ner plattan är absolut inget jag ångrar. Tvärtom, den kommer att spelas flitigt i min mp3-spelare ett bra tag framöver.

På tal om mp3-spelare så skulle jag vilja ha en ny sådan. En Ipod Nano skulle ju inte sitta fel. De finns ju i så många läckra färger. Skulle nog vilja ha en av dessa…


Kan bli svårt att välja. Ska sikta på att inhandla en innan sommaren. Min gamla är så ful och tråkig. Börjar krabba också i mellan åt. Lyssnar för det mesta i telefonen som det är nu. Det är ju förvisso en Walkman men jag vill ändå ha en Ipod. Knasigt, jag vet. Men det är kul med nya teknikprylar tycker jag. Suck…Får sova lite på detta. Imorgon ska jag lyssna på min nya braiga skiva…Kevin – The Beginning.

Så tills nästa gång…

Ha de´

En reaktion till “Ny skiva inhandlad…

  1. Ja, Kevin Borg tycker jag mycket om. Han kommer faktiskt från samma land som jag;) också gör jag också låtar och musikvideos;www.wiwa.seKanske är Kevin och jag släkt;) Man vet aldrig,kram Nilla i Wiwa;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s