Helgen!

Standard

Då var helgen över samt (nästan) en veckas sängläge med förkylning, hosta och ont i halsen. Räknar dock med att gå och jobba imorgon.

I vilket fall så har jag skrivit innan att jag haft en svacka vad det gäller mina yoga stunder men att jag är på gång igen. Tycker nu att kroppen längtar efter yogan. Och det är så skönt att känna så. Jag hoppas verkligen att det håller i sig. För jag älskar egentligen min morgonyoga och min morgonmeditation.

Så här kan min morgonyoga se ut. Om än i lite uppspeedat tempo…

Tror det gjorde mycket att jag bytte musik och fick en nytändning tack vare det. Länkade till den nya spellistan i förra inlägget. Gå gärna in och lyssna för den innehåller låtar som, i alla fall jag, inte tänkte mig som yogalåtar. Men som absolut är det. Till exempel är låten som är i min lilla film ovan med på listan. Så in och lyssna.

I dag har det ju också varit Fars Dag. Och givetvis var jag ut och gratulerade min lilla Pappa. Det fick bli lite fika med semlor och så fick han tändbricketter och en ny tändare till braskaminen. Det eldas flitigt i den nu på hösten och vintern. Så hade han nästan slut på tändbricker också så det var en välkommen present.

Att jag älskar att tillbringa tid där ute på landet hos dom, i stugan och den miljön är ju ingen hemlighet. Jag vill liksom inte åka hem knappt. Där ute infinner sig lugnet hos mig och jag kopplar automatiskt av. Inte så att jag önskar livet ur mina föräldrar på något vis. Men en dag i framtiden vill jag bo där. I mitt Paradis på jorden, mitt Smultronställe.

Love this place.

Nu är det dags för mig att släcka lampan och sova. Klockan ringer fem imorgon bitti. Då väntar min yogastund. Så för nu säger jag Godnatt och

Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s