Slutkonsert!đŸŽ¶

Standard

Ni varit hÀr innan vet kanske att jag sjunger i kören Joyvoice. Och jag bara Àlskar det. Nu Àr terminen slut för denna gÄngen och vi hade vÄr slutkonsert pÄ nationaldagsfirandet i vÄr vackra Brunnsparken. HÀr kommer nÄgra videoklipp för den som vill se och höra. Det Àr min pappa, snart 80 Är, som filmat sÄ ni fÄr ta det för vad det Àr. Plus att det blir lite fokus pÄ mig emellanÄt. Men han Àr ju inte proffsfilmare min Àlskade lilla far. HÄll till godo.

Jag kan verkligen rekommendera er att gÄ med och sjunga i kör. Det Àr sÄÄÄ kul och energigivande. Givetvis vill jag vurma lite extra för just Joyvoice eftersom det Àr dÀr jag sjunger. Och dÀr Àr alla vÀlkomna, oavsett om man anser sig kunna sjunga eller inte.

Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s