Mitt paradis😍

Standard

Har skrivit om det innan men kommer att skriva om det igen… Mitt paradis pĂ„ jorden!

Jag kan inte annat Àn att Àlska detta underbara stÀlle dÀr mina förÀldrar bor. Och som min pappa började bygga pÄ nÀr jag lÄg i mammas mage, alltsÄ för drygt 52 Är sedan. Det började som sommarstuga dÀr vi tillbringade vÄra somrar som barn och Àven en del helger. NÀr sommarlovet började flyttade vi ut till stugan och pappa körde till jobbet dÀr ifrÄn istÀllet. Mamma var hemma med oss Ànda tills hon utbildade sig till fritidspedagog. DÄ gick jag pÄ högstadiet och senare pÄ gymnasiet innan hon var klar. Men min barndom bestod av somrar hÀr ute. Sedan ungefÀr 20-25 Är bor mina förÀldrar hÀr Äret om. Och jag Àlskar detta stÀlle.

Jag ska inte pÄstÄ att jag springer ner dörrarna hÀr men nÀr jag vÀl Àr hÀr vill jag knappt Äka hem. All stress rinner typ av om sÄ bara för nÄgra timmar.

DĂ€r nere ska jag sova inatt.

IgÄr Äkte jag ut hÀr för att hÀlsa pÄ och umgÄs lite med mina förÀldrar och övernatta. Det blev lite mat och vin och en stund framför tv:n. Lugnt och skönt med andra ord. Sedan gick jag ut till mig i Lillstugan. Det Àr den ni ser pÄ filmsnutten ovan.

Mitt lilla krypin i Lillstugan.

Alldeles tyst och mörkt i skogen runt omkring. SĂ„ skönt och sen fĂ„ vakna av att solen flödar in genom springan vid rullgardinen och kunna stiga ut till detta…

Underbart och en lisa för sjÀlen.

Efter frukost fick det bli en liten promenad i solskenet och bara njuta.

TyvĂ€rr mĂ„ste jag snart köra hem till stan och förbereda för kommande jobbvecka. Fast inte riktigt Ă€n… MĂ„ste njuta liiite till.

Ha’ de!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s