Semesterpaus ☀ 

Standard

Eller paus i semestern kanske jag skulle säga. Har nämligen haft semester en vecka (förra veckan)  och är nu inne och jobbar en vecka för att sedan ha fyra veckors semester till. Så då måste det väl bli semesterpaus…

Strunta samma vad det kallas men ikväll har jag suttit och njutit i solen på min balkong och ätit kvarg och jordgubbar. 🍓 Sååå gott!

Här trivs jag och känner att jag kan koppla av. För hur det än är så är det ganska tufft att jobba under semesterperioden. Inget är som vanligt på jobbet. Ny personal och nya barn från andra förskolor eftersom det är sammanslagning som gäller. Men det var min tur att bryta semestern i år så bara att bita ihop och se glad ut. Förhoppningsvis lär det dröja till nästa gång. Och nu har jag bara en dag kvar att jobba sedan är det dags för fyra härliga veckors ledighet till.

Så på lördag förmiddag drar jag, Pojkvännen och två andra kompispar till Vemdalen! Detta ska bli väldigt spännande eftersom jag aldrig har varit så långt upp i landet. Var i och för sig i Sandviken härom nyåret. Fast Vemdalen ligger ju ännu en bit högre upp. Ska bli spännande att få åka dit och uppleva den naturen och atmosfären där, jag som är van vid havet. Men mitt största bekymmer nu är; vad ska jag packa och hur ska jag få plats? Vi är ju fyra stycken som ska få plats i bilen upp så det är lite restriktivt med hur mycket jag kan ha med mig. Ja,ja, det löser sig nog.😏

Nu är det i alla fall dags att sova. Är ju en dag imorgon också och jag öppnar förskolan kl.6.00! Skulle inte passa så bra att försova sig då. Sista dagen innan ledighet och allt. Natti Natti alla, vi hörs en annan gång. 

Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s