Tacksam! 💖 

Standard

Att man kan bli typ nykĂ€r om och om igen efter ett och ett halvt Ă„r tillsammans kĂ€nns bara sĂ„Ă„Ă„ hĂ€rligt. Jag Ă€r sĂ„ tacksam för att denna mannen Ă€lskar mig med mina galenskaper , tokiga idĂ©er och min klantighet.🙈 SĂ„ illa kan det inte vara med galenskapen tĂ€nker ni nog… Jo, nĂ€r t.o.m. min son tar kniven ifrĂ„n mig eller i alla fall följer ”oroligt” nĂ€r jag hackar grönsaker och liknande. Eller som nĂ€r jag hade cyklat omkull och kommer hem sönderskrubbad i ansiktet och han typ bara tittar pĂ„ mig, skakar pĂ„ huvudet och sĂ€ger nĂ„got i stil med ”Lilla mamma! Hur lyckas du?” sen ler han bara.💖 Han Ă€r hĂ€rdad, sonen.🙈

Och nu har jag sĂ€llskap med en man som köper allt detta hos mig. Att jag snubblar, hĂ„ller pĂ„ att bli pĂ„körd inne pĂ„ en parkering, fĂ„r kortlĂ€saren i kassan att starta om, springer in i vĂ€ggar, vĂ€lter ut flaskor i baren, fĂ„r maskiner pĂ„ gymmet att sluta fungera, nĂ€stan har ihjĂ€l honom mm mm. Och han bara ler och skakar lite lĂ€tt pĂ„ huvudet. Kan jag vara annat Ă€n tacksam att han Ă€lskar allt detta hos mig och sĂ€ger att han aldrig varit ihop med nĂ„gon som Ă€r sĂ„ lĂ€tt att leva med som mig.😄 Att det Ă€r han som dragit vinstlotten. Men jag gjorde det ocksĂ„ nĂ€r jag trĂ€ffade honom och han började limma pĂ„ mig pĂ„ dansgolvet och senare började sms:a mig och nĂ€r vi nĂ„gra veckor senare gick pĂ„ första dejten som varade i sex timmar pĂ„ ett iskallt cafĂ©. Och pĂ„ den vĂ€gen Ă€r det. 

Vi tvÄ innan en 80-tals fest nu i vÄras.

Och jag blir nykĂ€r i honom var och varannan dag kĂ€nns det som. SĂ„ omtĂ€nksam och snĂ€ll mĂ€nniska fĂ„r man leta efter. Det Ă€r mĂ„nga gĂ„nger han har ”rĂ€ddat” mig frĂ„n t.ex. att springa in i stolpar eller bilar. Och han vĂ€ntar tĂ„lmodigt nĂ€r jag yrar runt i butiker och försöker hitta det jag ska. Spelar ingen roll om det Ă€r en matbutik eller klĂ€dbutik. Och tĂ€nk alla nya och underbara mĂ€nniskor och vĂ€nner jag fĂ„tt trĂ€ffa genom honom. Och alla nya musikupplevelser jag fĂ„tt dĂ„ vi egentligen inte alls har samma musiksmak. Och alla spelningar med olika lokala band som jag knappt visste fanns. Och hur roligt vi har ihop. Spelar ingen roll om det Ă€r en helkvĂ€ll pĂ„ stan med goa vĂ€nner eller en lugn kvĂ€ll hemma i soffan med Spotify-race halva natten. Helt underbart! 💖 Jag kan bara vara tacksam! Och bli kĂ€r flera gĂ„nger om!😊

Min VĂ€n pĂ„ Sweden Rock i somras!💖

Tack för att ni stod ut med att lĂ€sa min hyllning till min VĂ€n som jag Ă€r sĂ„ glad för och kĂ€r i. 

Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s