Långt mellan inläggen!🙈

Standard

Det är väll det det minsta man kan säga… Men nu blir det ett inlägg i alla fall. Och då blir jag lite gnällig🙈 Ligger nämligen sjuk med ont i halsen och feber. Så där kul tycker jag. Var ganska länge sedan jag var sjuk-sjuk med feber och så. Migrän med medföljande kräkning har jag haft emellanåt men inte typ sjuk med feber. Så det var nog dags nu. Fast jag har varken tid eller lust till det. Har ju tagit semester tisdag till torsdag (har ledig fredag) nästa vecka för att kunna plocka och fixa lite här hemma. Rensa ut och sortera och så… Då är det ganska bra att vara frisk för att orka. (Kan ju hoppas att det är över tills dess.) Men här ligger jag alltså nu och kan inte göra så mycket.  I går kväll låg jag tittade ut på himlen och solnedgången som i och för sig var väldigt vacker. Men inte så lätt att uppskatta när tempen stiger och kropp och hals värker.

  Idag känns det dock, än så länge, lite bättre. Men för säkerhets skull ska jag vila och ta det lugnt. Dumt att utmana och jag har i och för sig ingen ork till mer än så. Så det blir att lyssna på lite poddar och ljudböcker idag. Hoppas ni alla där ute håller er friska och mår bra.

Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s