Födelsedag!🎂🎁

on

Ja! DĂ„ har man fyllt Ă„r igen dĂ„… Tillbringade födelsedagen med att köra upp till jobbet med fredagsfikat. Hembakade hallongrottor fick det bli. De Ă€r snuskigt goda tycker jag. Med riktigt marzanpulver. Inte vanlig mördeg utan mycket godare och saftigare.
Var Ă€ven inom banken och bokade tid för hjĂ€lp med min deklaration. Är ju lite mer att tĂ€nka pĂ„ i Ă„r eftersom jag sĂ„lde min del av huset förra Ă„ret. SĂ„ min bankkvinna ska hjĂ€lpa mig med det.
NÀr jag kom hem fick jag min paket av Sonen och hans flickvÀn. Det var en grill! Toppen! Och den var dessutom grön. SÄÄÄ fiiin! Bild pÄ vad jag fÄtt kommer efter kalaset som vi, Sonen och jag, ska ha imorgon kvÀll.
PÄ eftermiddagen/kvÀllen var jag ner om MAXI och handlade lite gott till kvÀllen. HÀmtade Àven ut ett paket frÄn H&M med present till mig frÄn mig sjÀlv. Det var tre par byxor, köpta pÄ rean. TvÄ av paren kostade 70:- styck och ett par kostade 90:-. Perfekta presenter ju! SÄ hÀr ser ett av paren ut.

20140413-001502.jpg
Bild pÄ de andra kommer ocksÄ efter kalaset. Dagen idag har Àgnats Ät lite stÀdning och undanplockning. Dotter har varit hÀr och hjÀlp mig att baka inför morgondagen. Tre sorters kakor blev det. NÀmligen hallongrottor, kÀrleksmums och kanelbullar. TÀnker baka tÄrtan imorgon förmiddag.

20140413-002016.jpg
Även mina förĂ€ldrar kom för att hjĂ€lpa mig. Mamma ryckte in lite vid bakningen dĂ„ Dottern fick hjĂ€lpa Pappa med att lĂ€gga plattorna pĂ„ plats pĂ„ balkongen. Jag fick nĂ€mligen hjĂ€lp med att ”vĂ„ra” min balkong. Och jag fick Ă€ven min födelsedagspresent av mina förĂ€ldrar. NĂ€mligen ett nytt balkongbord! Mina smĂ„ fina i plĂ„t blĂ„ste ju ivĂ€g i stormen i höstas och blev helt förstörda. Tror jag skrev om det hĂ€r dĂ„. Men nu fick jag som sagt ett nytt jĂ€ttefint med svart glasskiva. Och mina stolar fick jag ocksĂ„ nerburna frĂ„n vinden plus dynor, filtar, krukor, vindspel och ljuslyktor. Lite blommor blev det ocksĂ„.

20140413-002501.jpg
SÄ nu fÄr solen och vÀrmen komma nÀr som helst.
NĂ„got jag saknade lite förra Ă„ret var vind/insynsskydd mot grannen till. Men i Ă„r ska det för hoppningsvis komma nĂ„gon form av det pĂ„ plats. Funderar pĂ„ att köpa armeringsnĂ€t och spĂ€nna fast det mot grannens hĂ„ll. PĂ„ det tĂ€nker jag att man kan hĂ€nga flera krukor med blommor som fĂ„r vĂ€xa eller slingra sig sĂ„ det blir lite insynsskyddat. FĂ„r klura lite till pĂ„ det men det lutar starkt Ă„t att göra nĂ„got sĂ„dan i alla fall…
Nu vÀntar lite sömn sÄ jag orkar upp och baka tÄrta i morgonbitti. God natt alle man och kvinna. Sov gott!
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s