FortsĂ€tter mitt ”nya” liv… 😊

Det Ă€r vad jag ska försöka göra i alla fall! 😊
I början pĂ„ veckan bestĂ€mde en av mina bĂ€sta vĂ€ninnor och jag oss för att vi skulle gĂ„ ut och ta en fika en dag och fönstershoppa lite. Den dagen blev idag. Men istĂ€llet för att fönstershoppa blev det att ”hĂ€lsoshoppa” eller vad vi ska kalla det. Det var nĂ€mligen sĂ„ att det var ÖppetHus hos nĂ„gra av stans olika hĂ€lso-stĂ€llen, bl.a. fotvĂ„rd, massörer, gym, floating, hudvĂ„rd m.m. De som hade öppet ligger alla lĂ€ngs stans huvudgata och bara minuters gĂ„ngavstĂ„nd emellan.

20140111-185142.jpg Dessa butiker/stĂ€llen har lite samarbete och de kallar numera gatan för HĂ€lsogatan vilket Ă€r mycket passande. Min vĂ€ninna kom till mig strax efter kl.11 och vi satte oss att fika vid kl.14 😁 SĂ„ ni förstĂ„r att det var mycket att titta, lyssna och prova pĂ„. Och nu har vi bokat bĂ„de massage och floating och min vĂ€ninna bokade Ă€ven ljusakupunktur. Har Ă€ven bestĂ€mt mig för att köpa en saltlampa/ljuslykta. Det ska ju vara bra för inomhusluften sĂ€gs det och jag vill gĂ€rna prova. Tycker att de Ă€r lite fina ocksĂ„.
Veckan som kommer ska vi testa gratis ”prova pĂ„” av stabiliseringstrĂ€ning, Breathpower och yoga. Och i mĂ„nadsskiftet blir det floating och massage. Ska bli spĂ€nnande med floating. Har aldrig provat det innan. Massage brukar jag gĂ„ pĂ„ Ă€ven om det Ă€r ett tag sen nu. Och det ska bli sĂ„ skönt att Ă€ntligen komma ivĂ€g pĂ„ det igen. MĂ€rker ju att bĂ„de axlar, nacke och huvudvĂ€rk blir bĂ€ttre nĂ€r jag har massage regelbundet.

20140111-190032.jpg
SĂ„ nu ska vi ta tag i och börja vĂ„ra nya och hĂ€lsosammare liv, vĂ€ninnan och jag.😊 Sa jag och stoppade en chokladbit i munnen! 😳😂 Ha ha ha!
Ja ja, man kan inte förÀndra allt pÄ en gÄng.

20140111-190608.jpg
Lite i taget och man mĂ„ste ju börja nĂ„gonstans… Allt Ă€r bĂ€ttre Ă€n att ligga hemma pĂ„ soffan!
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s